Er is altijd ruimte voor mensen die eenzelfde visie delen en graag met de paarden bezig willen zijn. Schroom dan niet om eens een berichtje te sturen en de sfeer te komen proeven, kennis te maken met ons en de paarden.

 

Er worden 2 mogelijkheden aangeboden voor verzorging of lease:

- Een vaste verzorger betaald geen bijdrage, maar helpt wel mee met de dagelijkse klusjes (mest ruimen, hooi vullen, waterbak vullen, het terrein schoonhouden en mee aanleggen) en kan af en toe kosteloos een miniles krijgen waar nodig. Een vaste verzorger mag met de paarden grondwerken en bij voldoende vertrouwen wandelen buiten het terrein, bij max 60kilo en voldoende rijervaring is rijden ook een optie.

- Een leaser betaald een vast bedrag in de maand en krijgt daarvoor (privé)lessen en heeft de mogelijkheid om naast de lessen vaker te komen. Een leaser hoeft niet mee te helpen met de dagelijkse klusjes. De lessen zijn voornamelijk gericht op de basis, grondwerk/wandelen en bij max 60kilo is rijden ook mogelijk, in de toekomst tot 80kilo. Ook bij het rijden staat het paard op nr1.

Er zijn verschillende leasevormen:

1. €100,- per maand. Daarvoor krijg je 1x per week een les.

2. €150,- per maand. Daarvoor krijg je 1x per week les en kun je nog 1x per week zelf komen om iets met een paard te doen.

3.  €75,- per maand. Daarvoor krijg je 1x per 2 weken les en kom je de andere week zelf iets met een paard doen.

4. €125,- per maand. Daarvoor krijg je 1x per 2 weken les en kom je die week zelf nog iets met een paard doen. De week dat je geen les hebt ga je 2x zelf aan de slag met een paard.

5. €200,- per maand. Daarvoor krijg je 1x per week les en kom je zelf nog 2x per week iets met een paard doen.

 

Leasers mogen hun voorkeur aangeven of ze graag altijd met hetzelfde paard werken of juist graag met meerdere paarden afwisselen. Lessen sluiten altijd aan bij de behoeftes van de paarden en leaser.

Het is ook mogelijk om leasedagen aan te vullen met verzorgdagen, dan kom je dus vaker dan volgens de lease is afgesproken en helpt op die extra dagen wel mee.